08:34 13.07.2019

Винищувачі F-35 і F-15, літак-розвідник AWACS з'являться на святкуванні 100-річчя ВПС Естонії

1 хв читати
Винищувачі F-35 і F-15, літак-розвідник AWACS з'являться на святкуванні 100-річчя ВПС Естонії

Командування і літаки ВПС США стануть головними гостями на урочистостях з нагоди 100-річчя ВПС Естонії, яке відзначається в суботу.

Як повідомило посольство США в Естонії, на урочистості з дводенним візитом прибуде начальник штабу ВПС США генерал Девід Л. Гольдфейн (David L. Goldfein). Він зустрінеться з керівництвом міністерства оборони та Сил оборони Естонії, а також відвідає авіашоу на авіабазі Емарі.

"Я вітаю повітряні сили Естонії з їх століттям і хочу підкреслити їх важливу роль в НАТО. Доступ членів НАТО до постачання ВПС і ВМС в Балтійському регіоні має ключове значення, а ВПС Естонії грають в цьому вирішальну роль. Ми поважаємо і цінуємо своїх естонських колег як союзників і партнерів, у яких ми вчимося і яких вчимо, щоб поліпшити здатність нашого альянсу до співпраці в повітрі, на суші, на морі, а тепер і в кіберпросторі", - передала прес-служба посольства США його вітання.

На авіашоу США продемонструють свої винищувачі F-35 і F-15, літак - розвідник НАТО AWACS, транспортний літак C-130.

Крім того, на авіашоу будуть представлені вертоліт Великої Британії Apache, датський винищувач F-16, польський МІГ-29. Усього у святі беруть участь більше 30 одиниць авіатехніки Естонії і союзників НАТО.

Крім показових польотів буде організований і доступ глядачів до літаків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА