20:51 15.07.2019

Посольство просить поліцію розібратися з нападом на українців, які будують лінію метро у Варшаві

1 хв читати
Посольство просить поліцію розібратися з нападом на українців, які будують лінію метро у Варшаві

Посольство України в Польщі обурене нападом у Варшаві на громадян України, які легально там працюють, просить поліцію та інші органи влади з'ясувати всі обставини і покарати винних.

"Однозначно засуджуємо ганебний і небезпечний вчинок проти громадян України, які легально працевлаштовані на будівництві метро у Варшаві й сумлінно роблять добру справу для жителів столиці Польщі. Звертаємося до поліції та інших органів влади з проханням з'ясувати всі обставини злочину, знайти і притягнути винних до відповідальності, а також запобігати таким інцидентам у майбутньому", - йдеться в повідомленні посольства на сторінці у Facebook у понеділок.

У диппредставництві зазначили, що в цьому випадку консульський відділ посольства досі не отримав звернення від постраждалих громадян України. Наразі цей інцидент перебуває на контролі консульського відділу посольства України у Варшаві.

"Українцям в разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Польщі радимо негайно звертатися до посольства або консульських установ у Польщі", - рекомендують у посольстві.

Як повідомляли ЗМІ, у Варшаві в ніч на 13 липня до квартири українців, які будують лінію метро в місті, невідомі кинули запалений "коктейль Молотова", а під'їзд у будинку обписали образливими словами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА