19:31 18.07.2019

Рейтинг популярності Трампа наближається до рекордно високого показника, але ще далекий від 50%

1 хв читати
Рейтинг популярності Трампа наближається до рекордно високого показника, але ще далекий від 50%

Рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа наближається до рекордно високого для нього рівня, повідомляє газета The Hill з посиланням на опитування компанії Gallup.

Згідно з результатами дослідження, сьогодні 44% американців позитивно оцінюють його роботу на посаді глави держави. При цьому, найвищим рейтингом Трампа вважається показник у 46%, якого він досяг у середині квітня цього року.

Тим часом, соціологи також досліджували рейтинг схвалення діяльності в ході періоду з квітня до липня. Так, протягом цього періоду в середньому 42,7% респондентів схвалювали його діяльність як президента. Цей показник став найвищим для подібного інтервалу в порівнянні з попередніми двома роками.

Однак експерти порівняли середній показник популярності Трампа за період з квітня до липня цього року з рейтингами інших президентів США за аналогічні періоди в різні роки. Дослідження показало, що рейтинг Трампа в порівнянні з цими показниками виявився найнижчим. Так, рейтинг Барака Обами становив близько 46,8%, Білла Клінтона - 49,3%, а Джорджа Буша-молодшого - 64%.

Опитування для виявлення рейтингу президента наразі компанія Gallup провела з 1 до 12 липня. Окремо від цього, компанія проводила опитування в період з середини квітня до середини липня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА