19:38 19.07.2019

Україна і КНР попередньо домовилися про проекти з інвестиційним потенціалом в $10 млрд - зустріч Зеленського з китайським бізнесом

1 хв читати
Україна і КНР попередньо домовилися про проекти з інвестиційним потенціалом в $10 млрд - зустріч Зеленського з китайським бізнесом

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками ділових кіл Китаю обговорив інвестиційні перспективи. Сторони склали попередній перелік проектів з інвестиційним потенціалом майже $10 млрд, які Україна планує реалізувати спільно з китайськими компаніями.

"Учасники зустрічі склали попередній перелік проектів з інвестиційним потенціалом близько 10 мільярдів доларів, які Україна планує реалізувати спільно з китайськими компаніями приватної та державної форм власності. Координатором цих проектів була визначена Національна інвестиційна рада, яку очолює президент", - повідомила прес-служба глави держави.

Зеленський звернувся до іноземних гостей: "Ми витрачаємо багато зусиль, щоб в Україну прийшли інвестори. Ми готові захищати інвестиції. Для цього, крім нашого бажання, необхідні нові парламент та уряд".

Глава держави запропонував обговорити з представниками китайського бізнесу можливості інвестування в розвиток інфраструктури, сільського господарства і розробку газових родовищ в Україні.

"Одне з питань - це будівництво концесійної дороги навколо Києва" - зазначив Зеленський.

У свою чергу представники державної китайської корпорації, яка спеціалізується на будівництві об'єктів військової інфраструктури, розповіли про проекти, які вони могли б реалізувати в Україні за свій рахунок.

Представники приватної китайської компанії, що володіє одним із банків, який входить до топ-500 найбільших банківських установ світу, запропонували низку проектів у сферах інфраструктури, сільського господарства, енергоефективності, а також фінансових послуг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони знищили вночі 15 ракет, 14 БПЛА і бомбардувальник Ту-22М3

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

Зеленський про атаку на Дніпро: Ми маємо завдати поразки російському терору

На Харківщині за добу двоє постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

"Укрзалізниця" призупиняє роботу вокзалу станції "Дніпро"

У Синельниківському районі на Дніпропетровщині загинули шестеро людей, серед них діти 6 і 8 років

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА