07:13 25.07.2019

У вантажному вагоні поїзда прикордонники виявили 9000 пачок контрабандних сигарет

1 хв читати
У вантажному вагоні поїзда прикордонники виявили 9000 пачок контрабандних сигарет

Спробі незаконного переміщення тютюнових виробів запобігли сьогодні прикордонники відділу "Ужгород" Чопського загону, виявивши в вагоні вантажного поїзда, який прямував до Словаччини 9000 пачок контрабандних сигарет, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час огляду вантажного потягу, що прямував з України в Словаччину через залізничний пункт пропуску "Павлово", правоохоронці звернули увагу на один з вагонів, в якому помітили відмінності в насипу аглоруди ... .Підозри прикордонників підтвердилися, адже в цьому вагоні були виявлені закопані в руді тютюнові вироби. Сигарети без акцизних марок контрабандисти упакували в чорні поліетиленові пакети і ретельно замаскували їх під шаром вантажу. Всього в Словаччину поза прикордонно-митного контролю намагались перевезти майже 9000 пачок сигарет", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ДСНС України.

Наразі тривають заходи з встановлення осіб, причетних до контрабандної діяльності. Сигарети вилучено співробітниками митниці.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА