07:23 25.07.2019

У Запоріжжі затримано групу осіб, які займалися викраденням автомобілів

1 хв читати
У Запоріжжі затримано групу осіб, які займалися викраденням автомобілів

У Запоріжжі затримано групу серійних автомобільних злодіїв з Нікополя, які викрадали класику радянського автопрому - "Жигулі" і "Славути".

Як повідомили у Відділі комунікацій Нацполіції в Запорізькій області, в центрі Запоріжжя на вул. Святого Миколая поліція затримала групу автомобільних злодіїв, які заволоділи чужим автомобілем "ВАЗ 2105" і намагалися на ньому сховатися.

Двох зловмисників вдалося затримати на місці злочину, пізніше встановлено особу і їх третього співучасника. Зловмисниками виявилися жителі сусіднього з Запоріжжям м. Нікополь (Дніпропетровська обл.) 1983, 1992 та 1975 років народження, двоє з яких були раніше судимі.

Слідство довело причетність злочинців до шести угонів автомобілів на території Запорізької та Дніпропетровської областей.

Судячи з фотографій з місця обшуків, опублікованих правоохоронцями, викрадачі спеціалізувалися на машинах, зроблених автопромом колишнього СРСР, України і Росії.

Під час обшуків у гаражах зловмисників виявлені дві викрадені ними "Славути" ЗАЗ-1103, де їх почали розбирати на деталі для подальшого продажу.

Ведеться слідство.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА