19:34 28.07.2019

Померла актриса, яка подарувала голос Мінні Маус

1 хв читати
Померла актриса, яка подарувала голос Мінні Маус

Американська актриса Рассі Тейлор, яка озвучувала героїню мультфільмів Мінні Маус, померла у віці 75 років, повідомляє прес-служба компанії Волт Дісней.

"Визнана актриса озвучування і легенда Діснея Рассі Тейлор померла 26 липня 2019 року в Глендейлі, штат Каліфорнія. Їй було 75 років", - йдеться в повідомленні.

Найбільшу популярність актрисі принесла роль Мінні Маус. Тейлор займалася озвучуванням подруги Міккі Мауса в безлічі проектів Дісней: на телебаченні і в короткометражних мультфільмах, на виставах у парках розваг франшизи.

"Мінні Маус позбулася свого голосу з відходом Рассі Тейлор", - заявив Боб Айгер, генеральний директор компанії "Волт Дісней".

Рассі Тейлор народилася 4 травня 1944 року в американському Кембриджі, штат Массачусетс. Вона з дитинства мріяла працювати в компанії Волта Діснея. Актриса згадувала, як в дитинстві особисто зустріла його в Диснейленді: "Я представилася і поділилася з ним попкорном. Під час розмови він раптом запитав:" Чим ти хочеш зайнятися, коли виростеш?" - "Я хочу працювати на Вас!" - "Окей!" Так і склалося".

Голосом Рассі Тейлор також говорять персонажі у фільмі "Хто підставив кролика Роджера", мультфільмі "Пригоди Паддінгтона", мультсеріалах "Качині історії", "Сімпсони" тощо.

"Я ніколи не хотіла стати знаменитою", - говорила актриса. "Знамениті персонажі, яких я створюю, для мене цього достатньо".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА