07:18 01.08.2019

Правоохоронці затримали псевдомінера гіпермаркету в Києві

1 хв читати
Правоохоронці затримали псевдомінера гіпермаркету в Києві

Працівники столичної міліції затримали в середу псевдомінера одного з гіпермаркетів в Дарницькому районі, йому загрожує до шести років ув'язнення, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

"Київські оперативники затримали псевдомінера гіпермаркету ... "Жартівникові" загрожує до шести років ув'язнення", - йдеться в повідомленні МВС на сторінці в соцмережі Фейсбук.

Як зазначається, зловмисник раніше у вівторок подзвонив до поліції і повідомив, що в магазині на вул. Здолбунівській закладено вибухівку.

Правоохоронці в результаті огляду об'єкта не виявили жодних підозрілих предметів і речовин.

За інформацією правоохоронців, зловмисником виявився уродженець Львівської області, 1984 року народження, який раніше не мав проблем із законом. Зазначається, що таким чином він вирішив помститися охоронцям цього магазину через нещодавній конфлікт із ними.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції почато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА