15:14 01.08.2019

Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

2 хв читати
Сапери ДСНС здійснюють розмінування території поблизу зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська"

Сапери Держслужби України з надзвичайних ситуацій у четвер розпочали розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська", повідомила Станично-Луганська районна державна адміністрація.

"Сьогодні з ранку сапери ДСНС приступили до розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська". Це наступний крок із нашого боку для ремонту мосту", - йдеться в повідомленні на сторінці райадміністрації у Facebook у четвер.

Напередодні на засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій із 1 серпня.

"Українська сторона надала свої пропозиції щодо ремонту мосту в Станиці Луганській. Досягнуто домовленості щодо початку розмінування прилеглих до мосту територій від завтрашнього дня", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері за підсумками засідання ТКГ у Мінську.

Вона наголосила, що до початку ремонту на мосту має бути прибраний блокпост і символи квазіугруповань незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей (НЗФ ОРДЛО), а "подальший демонтаж фортифікаційних споруд у районі Станиці Луганській має бути одночасним і дзеркальним".

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав Станицю Луганську і заявив про наміри відбудувати зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування і який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА