06:45 03.08.2019

Повноваження ОВК в ОВО № 50 щодо встановлення підсумків голосування здійснюватиме ЦВК

2 хв читати
Повноваження ОВК в ОВО № 50 щодо встановлення підсумків голосування здійснюватиме ЦВК

Повноваження окружної виборчої комісії № 50 щодо встановлення підсумків голосування в одномандатному виборчому окрузі № 50 на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 здійснюватиме Центральна виборча комісія, повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії України.

2 серпня після перерви ЦВК продовжила свою роботу в режимі засідання, під час якого розглянула питання забезпечення встановлення підсумків голосування в одномандатному виборчому окрузі № 50.

"Комісія встановила бездіяльність ОВК ОВО № 50 з нетранспортування до ЦВК протоколів ОВК ОВО № 50 про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 50 з позначкою "Уточнений" та іншої виборчої документації, передбаченої виборчим законом і щодо непроведення повторного підрахунку голосів виборців на виборчих дільницях 141065, 140756, 140787 цього округу на виконання рішень судів ... Отже, комісія визначила, що повноваження ОВК ОВО № 50 щодо встановлення підсумків голосування в одномандатному виборчому окрузі № 50 на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 здійснює Центральна виборча комісія", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ЦВК в п'ятницю ввечері.

При цьому ЦВК зобов'язала членів ОВК № 50 передати уповноваженим представникам ЦВК пакети з виборчими документами, необхідними для здійснення повторного підрахунку голосів виборців на зазначених виборчих дільницях в окрузі № 50 і встановлення підсумків голосування в цьому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019.

ЦВК звернулася до Національної поліції України для забезпечення охорони під час прийому, передачі та транспортування від ОВК до ЦВК зазначеної документації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА