19:44 03.08.2019

Бойовики в суботу п'ять разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранений український військовослужбовець

1 хв читати
Бойовики в суботу п'ять разів порушили режим тиші в зоні ООС, поранений український військовослужбовець

Незаконні збройні формування (НЗФ) з початку доби в суботу здійснили п'ять обстрілів позицій операції Об'єднаних сил, поранення отримав український військовослужбовець, повідомляється на сторінці ООС на сторінці мережі Фейсбук.

"Протягом доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню (...) В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук.

НЗФ обстрілювали позиції українських підрозділів з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили два обстріли позицій ООС: поблизу Мар'їнки у напрямку Трудовської - застосовуючи стрілецьку зброю; біля Павлополя у напрямку Верхньоширокиного - застосовуючи стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції ООС були обстріляні тричі: неподалік Кримського у напрямку Сокольників - застосовувалася стрілецька зброя; на околицях Майорського у напрямку Шахти 6-7 - використовувалися підстовбурний гранатомет і стрілецька зброя; навколо Південного в напрямку Шахти Гагаріна - застосовувалися підствольні гранатомети і стрілецька зброя.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА