16:55 04.08.2019

КПВВ "Станиця Луганська" працюватиме лише до 18.00 до 10 серпня

2 хв читати
КПВВ "Станиця Луганська" працюватиме лише до 18.00 до 10 серпня

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Станиця-Луганська" функціонуватиме до 18.00 з 4 по 10 серпня, повідомляється на сторінці операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у неділю.

"За інформацією української сторони СЦКК, окупаційні збройні формування РФ з 4 по 10 серпня проводять заходи з розмінування на тимчасово окупованій території, біля зруйнованого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець. У зазначений період представники окупаційної адміністрації пропуск через лінію розмежування будуть здійснювати до 18.00", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим командувач Об'єднаних сил прийняв рішення про зміну режиму роботи КПВВ: контрольний пункт функціонуватиме до 18.00, а громадян, що прямують на тимчасово окуповану територію України будуть пропускати до 17.30. "Після зазначеного часу у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця-Луганська» пропускні операції здійснюватись не будуть у зв’язку з вибухонебезпечністю робіт по розмінуванню та потенційною загрозою для життя та здоров’я цивільного населення. Командування Об'єднаних сил звертається до громадян з проханням врахувати цю інформацію під час планування своїх поїздок", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав Станицю Луганську і заявив про наміри відновити зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування і який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

31 липня на засіданні Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту територій в Станиці Луганській з 1 серпня.

"Українська сторона надала свої пропозиції щодо ремонту мосту в Станиці Луганській. Досягнуто домовленості про початок розмінування прилеглих до мосту територій із завтрашнього дня", - написала прес-секретар представника України в ТКГ, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук за підсумками засідання ТКГ в Мінську.

1 серпня Станично-Луганська районна державна адміністрація повідомила про початок розмінування саперами ДСНС України території, що прилягає до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська". 2 серпня піротехнічні підрозділи ДСНС знайшли 31 міну.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА