07:39 13.08.2019

Бойовики десять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики десять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовий

За минулу добу понеділка незаконні збройні формування десять разів порушили режим тиші на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"12 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці десять разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї ... У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук в понеділок уранці.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив вісім обстрілів: поблизу Пищевика - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; двічі біля Широкиного - із застосуванням ручних протитанкових гранатометів; поблизу Новотроїцького - з великокаліберних кулеметів; у Павлополя - зі стрілецької зброї; поблизу Талаківки - зі стрілецької зброї; біля Пісків - з великокаліберних кулеметів; навколо Гнутового - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї ", - зазначили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі: поблизу Зайцевого - зі снайперської зброї; неподалік Майорського - із застосуванням гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці три рази порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював наші позиції з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли: неподалік Талаківки - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; в районі Водяного - зі стрілецької зброї; поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

Окупанти обстріляли 22 населені пункти на Харківщині, виникли пожежі

В Івано-Франківській області ППО збила всі ворожі БПЛА, у результаті падіння уламків виникли пожежі

У Херсонській області за добу через обстріли 16 людей дістали поранення

У Чернігові кількість загиблих унаслідок ракетного удару на ранок зросла до 18 людей

Сили оборони за добу ліквідували 910 окупантів

За добу окупанти 235 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування - ОВА

Сирський інформував командувача військ НАТО в Європі про розвиток подій на фронті

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

ГУР запропонувало план, спрямований на скорочення російського потенціалу - Буданов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА