13:17 16.08.2019

У Гостомелі напали на нардепа Купрія, в Києві та області введено план "Перехоплення"

1 хв читати
У Гостомелі напали на нардепа Купрія, в Києві та області введено план "Перехоплення"

Правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію "Перехоплення" в Києві та Київській області для розшуку осіб, що здійснили напад на народного депутата в смт Гостомелі Київської області вранці в п'ятницю і сховалися на автомобілі "Опель" сірого кольору з номерами іноземної реєстрації.

"Сьогодні, 16 серпня, близько 10:00, двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом "Терен-4" та облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Що це за речовина - встановить експертиза. Напад відбувся на одній із вулиць селища Гостомель", - повідомляє поліція Київської області в п'ятницю.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна Ірпінського відділу поліції. Для затримання зниклого авто й зловмисників введено спецоперацію, орієнтовано всі наряди поліції.

У свою чергу про напад повідомив і сам постраждалий – народний депутат ВР VIII скликання (позафракційний) Віталій Купрій. Він оприлюднив у Facebook фото і відео з місця події з проханням допомогти в упізнанні нападників.

Нардеп також заявив, що напад на нього "замовили" замгенпрокурора, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос та керівник Всесвітньої ліги змішаних бойових мистецтв і руху "Гідність нації" Володимир Тесля.

Купрій також повідомив, що його охорона відбила у нападників сумку, в якій були документи й телефон депутата.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА