13:52 17.08.2019

Двоє іноземців постраждали на пожежі в одеському готелі, серед постраждалих також дитина

2 хв читати
Двоє іноземців постраждали на пожежі в одеському готелі, серед постраждалих також дитина

Серед постраждалих під час пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" – двоє іноземних громадян і дитина, повідомив представник Одеської обласної державної адміністрації.

На брифінгу в Одесі в суботу він розповів, що 10 постраждалих госпіталізовані, з них семеро перебувають у важкому стані, двоє - у стані середньої тяжкості.

Серед госпіталізованих є іноземець - громадянин Сьєрра-Леоне. Постраждав також громадянин Литви, він отримав амбулаторну допомогу в лікарні, від госпіталізації відмовився.

Крім того, постраждала дитина.

За словами представника ОДА, всі постраждалі дістали опіків тіла і дихальних шляхів, а також зазнали отруєння продуктами горіння.

Він також уточнив, що семеро людей загинули на місці пожежі, ще одна - в машині "швидкої допомоги".

"Серед пацієнтів, яким надавали медичну допомогу: двоє жителів Одеси; троє жителів Одеської області; один житель Херсонської області; один житель Сум; один житель Маріуполя; один громадянин Литви і один громадянин Сьєрра-Леоне", - повідомив представник ОДА.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" на вул. Водопровідна, 1, унаслідок чого загинули вісім людей, ще 10 постраждали. За інформацією ДСНС, серед постраждалих є люди у важкому стані. За даними президента України Володимира Зеленського, четверо з постраждалих - у критичному стані.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив негайно розпочати масштабні перевірки місць відпочинку громадян, насамперед готелів та санаторіїв.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА