20:38 18.08.2019

На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

1 хв читати
На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

На Донбасі з початку неділі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Протягом доби збройні формування Російської Федерації і її найманці шість разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... За минулу добу втрат з нашого боку в результаті ворожих обстрілів не було", - повідомляється в неділю в вечірньому зведенні прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Пищевика у напрямку Верхньошироківського - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного у напрямку Ужівки - з ручних протитанкових гранатометів; біля Лебединського у напрямку Ужівки - зі стрілецької зброї; поблизу Талаківки у напрямку Пікузи - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Новолуганського у напрямку Доломітного - з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Луганського в напрямку Нижнього Лозового - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умови припинення вогню і готові до будь-яких підступних і провокаційних дій противника", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА