07:34 20.08.2019

Бойовики 11 разів порушили режим тиші на Донбасі, застосувавши в одному випадку "безпілотник", поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим тиші на Донбасі, застосувавши в одному випадку "безпілотник", поранений один український військовий

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 11 разів порушили режим тиші на Донбасі, один раз при цьому застосувавши безпілотний летальний апарат поблизу Павлополя, споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25), в результаті чого поранений один український військовослужбовець, повідомили в прес -центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"19 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці одинадцять разів порушили режим припинення вогню ... Поблизу Павлополя застосували безпілотний літальний апарат, забезпечений гранатометним пострілом (ВОГ-25), в результаті чого 1 військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики десять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, чотири рази поблизу Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля Талаківки - з автоматичного гранатомета , поблизу Павлополя - застосували безпілотний літальний апарат, забезпечений гранатометним пострілом (ВОГ-25), в результаті чого 1 військовослужбовець отримав поранення.

Також противник здійснив обстріл позицій поблизу Павлополя з автоматичного гранатомета поблизу Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Опитного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил біля Світлодарська - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби противник зробив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Талаківки з автоматичного гранатомета", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА