11:49 24.08.2019

Порошенко взяв участь у молебні за Україну в Софійському соборі і вшануванні пам'яті загиблих воїнів

1 хв читати
Порошенко взяв участь у молебні за Україну в Софійському соборі і вшануванні пам'яті загиблих воїнів

П'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко і спікер Верховної ради Андрій Парубій у день 28-ї річниці Незалежності України взяли участь в урочистому молебні за Україну в Софії Київській, а також вшануванні пам'яті загиблих воїнів.

Як повідомляє телеканал "Прямий", у молебні також взяли участь глави релігійних громад, екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр культури Євген Нищук, народні депутати від партії "Європейська солідарність".

Були покладені букети квітів біля Пам'ятного дзвону на території Міністерства оборони України в пам'ять про загиблих військових. "Сьогодні я прийняв рішення, що ми вітатимемо українців, але згадуючи про тих, хто віддав своє життя за Україну", сказав Порошенко журналістам. Він побажав співгромадянам миру "на умовах перемоги, коли буде звільнений останній шматок української землі, коли буде звільнений український Донбас, український Крим".

Порошенко не брав участі в урочистостях, організованих командою чинного президента Володимира Зеленського, і розкритикував відмову від проведення військового параду в День Незалежності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА