07:57 27.08.2019

У Запоріжжі нацгвардійці затримали чоловіка за домашнє насильство

1 хв читати
У Запоріжжі нацгвардійці затримали чоловіка за домашнє насильство

У Вознесенівському районі (Запорізька обл.) Нацгвардійці затримали чоловіка, який здійснював домашнє насильство над своєю співмешканкою, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"Чоловік-утікач затриманий, а постраждалій жінці надано першу медичну допомогу. Всіх учасників інциденту доставлено в Вознесенівське відділення поліції для встановлення обставин події", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час охорони громадського порядку в Вознесенівському районі Запоріжжя, наряд гвардійців військової частини 3033, який виконував завдання у складі автопатруля, отримав повідомлення про те, що з вікна одного з будинків кличе на допомогу жінка. Прибулі на місце події нацгвардійці побачили жінку, яка з вікна 4 поверху кликала на допомогу, а невідомий чоловік затягнув її назад до приміщення.

"З огляду на те, що життю і здоров'ю жінки ймовірно загрожувала небезпека, було прийнято рішення викликати пожежний автомобіль служби МНС щоб сходами дістатися до будинку, в якому перебувала жінка", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що після прибуття спецавтомобіля, начальник гвардійського автопатруля і працівник служби порятунку почали підніматися сходами, однак зловмисник побачив це і переліз через балкон до сусіднього приміщення, яке виявилося згодом квартирою його батьків.

Постраждала з численними синцями на обличчі одразу ж відкрила двері, вибралася з квартири і повідомила, що співмешканець бив її, знущався і силою утримував у квартирі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА