08:53 29.08.2019

Енергоблок №1 Южно-Української АЕС відключено на плановий ремонт

1 хв читати
Енергоблок №1 Южно-Української АЕС відключено на плановий ремонт

О 02:10 енергоблок №1 Южно-Української АЕС відключено від енергомережі для проведення середнього планового ремонту, повідомляє прес-служба НАЕК "Енергоатом".

"Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції. Станом на 29 серпня він становить 0,09 мкЗв / год. Викиди і скиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень", - сказано в повідомленні, оприлюдненому в четвер уранці НАЕК.

В інформації зазначається, що на енергоблоці №3 триває 106-а доба капітального планового ремонту. Енергоблок №2 Южно-Української АЕС працює без зауважень у заданому режимі.

Південно-Українська АЕС - розташована на берегах Південного Бугу в місті Южноукраїнськ Миколаївської області і є відокремленим підрозділом НАЕК "Енергоатом". Входить до складу Південно-Українського енергетичного комплексу.

До складу енергокомплексу входять: Южно-Українська АЕС (3 атомні енергоблоки ВВЕР-1000 сумарною потужністю 3000 МВт), Олександрівська ГЕС на річці Південний Буг (2 гідроагрегати, сумарна потужність 11,5 МВт) і Ташлицька ГАЕС (в експлуатацію введено першу чергу: 2 гідроагрегату загальною електричною потужністю в генераторному режимі 320 МВт, у стадії будівництва друга черга - гідроагрегат №3).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА