14:42 30.08.2019

Державіаслужба дозволила SkyUp літати з Києва до Коломбо й Тель-Авіва, авіакомпанії "Джоніка" - з Києва та Одеси до Тель-Авіва

1 хв читати
Державіаслужба дозволила SkyUp літати з Києва до Коломбо й Тель-Авіва, авіакомпанії "Джоніка" - з Києва та Одеси до Тель-Авіва

Державна авіаційна служба (Державіаслужба) України схвалила заявку авіакомпанії "Джоніка" на виконання чартерних рейсів Київ-Тель-Авів і Одеса-Тель-Авів (Ізраїль), а також авіакомпанії SkyUp на виконання регулярних рейсів Київ-Коломбо (Шрі-Ланка) і чартерних Київ-Тель-Авів.

Згідно з оприлюдненим на сайті відомства рішенням, ТОВ "Авіакомпанія "Джоніка" може здійснювати чартерні рейси з Києва до Тель-Авіва 12 разів на тиждень, з Одеси до Тель-Авіва - чотири рази на тиждень для перевезень хасидських паломницьких груп на період святкування єврейського нового року з 25 вересня по 5 жовтня 2019 року.

SkyUp може здійснювати регулярні рейси з Києва до Коломбо (Шрі-Ланка) двічі на тиждень з 1 жовтня 2019 року, а також рейси з Києва до Тель-Авіва сім разів на тиждень для перевезення хасидських паломників з 25 вересня по 4 жовтня 2019 року.

При цьому Державіаслужба відмовила SkyUp у наданні права на експлуатацію повітряної лінії за маршрутом Київ-Зальцбург (Австрія) на регулярній основі двічі на тиждень.

Крім того, служба відмовила авіакомпаніям "ЗетАвіа" і "Константа" внести зміни до документа про право на експлуатацію повітряних ліній для авіаційних перевезень в інших державах.

Раніше Державіаслужба схвалила заявки авіакомпаній Windrose і "Atlasjet-Україна" на виконання рейсів Київ - Тель-Авів, а також заявки авіакомпанії SkyUp на рейси Львів - Тель-Авів і Запоріжжя - Тель-Авів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА