13:43 01.09.2019

Зеленський бере участь у заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни серед 40 найвищих представників інших держав

1 хв читати
Зеленський бере участь у заходах з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни серед 40 найвищих представників інших держав

Президент України Володимир Зеленський 1 вересня бере участь у пам'ятних заходах у Варшаві з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в церемонії бере участь 40 представників найвищого керівництва світових держав.

Пам'ятна церемонія проходить на площі Юзефа Пілсудського в центрі польської столиці.

Керівники держав розпишуться в Книзі пам'яті, з промовою виступлять президент Польщі Анджей Дуда, президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр, віце-президент США Майк Пенс.

Далі відбудеться військова церемонія, після якої настане символічний удар глав офіційних делегацій у Дзвін пам'яті і спільне покладання вінка до Могили невідомого солдата.

Увечері в Королівському палаці відбудеться офіційний обід від імені президента Польщі Дуди. Після чого глави делегацій прибудуть у Національну оперу, де зможуть неформально поспілкуватися і будуть присутні на концерті-реквіємі.

Варто зазначити, що у Варшаві з 31 серпня вжито серйозних заходів безпеки, задіяно велику кількість правоохоронців, з суботи містом рухається велика кількість делегацій у супроводі охорони та поліції.

Як відомо, у церемонії було заплановано участь президента США Дональда Трампа, але він скасував свій візит до Польщі через ураган "Доріан".

Президента РФ Володимира Путіна на церемонію не запрсили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА