08:44 03.09.2019

Конгресмени підготували нову перевірку Трампа - газета

1 хв читати
Конгресмени підготували нову перевірку Трампа - газета

Комітет з питань судочинства палати представників Конгресу США має намір провести масштабне розслідування з питання про таємні виплати президентом Дональдом Трампом грошей жінкам, з якими у нього раніше були стосунки, в обмін на мовчання, повідомила газета The Washington Post з посиланням на свої джерела .

Зокрема, вже в жовтні комітет планує заслухати свідчення людей, причетних до виплат у 2016 році зірці порнофільмів Стормі Деніелс і екс-моделі Playboy Карен Макдугал.

Раніше у зв'язку з цією справою колишній особистий адвокат Трампа Майкл Коен був засуджений до трьох років в'язниці. Його обвинуватили в організації виплати відступних розміром $ 280 тис. Деніелс і Макдугал, які стверджували, що вони перебували в любовному зв'язку із Трампом, в обмін на їхнє мовчання перед виборами. При цьому прокурори заявили, що зазначені виплати проводилися в координації c Трампом і за його вказівкою.

В ході судового засідання Коен заявляв судді, що Трамп змусив його піти "шляхом темряви" і що його слабкістю була сліпа відданість нинішньому президентові США. Трамп стверджував, що ніколи не закликав Коена до будь-яких протиправних дій.

Нинішній адвокат президента Джей Секулов також заявив виданню, що "президент не був залучений до порушень" під час виборчої кампанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА