14:21 12.09.2019

ДБР проводить обшуки в "Укробронпромі" та підприємствах-експортерах, що входять до нього

1 хв читати
ДБР проводить обшуки в "Укробронпромі" та підприємствах-експортерах, що входять до нього

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) проводять обшуки у приміщеннях концерну "Укробронпром" і підприємств-експортерів, що входять до його складу.

"Усі слідчі дії, які там відбуваються, санкціоновані. Відбуваються вони в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб правління Національного банку України в 2016 році", - повідомляється на сторінці ДБР у соцмережі Telegram в четвер.

За даними бюро, слідчі виконують свою роботу без перешкод: вилучають документи та інші речі, які матимуть доказове значення. "Жодного тиску з боку ДБР, жодних перешкод із боку "Укроборонпрому" поки що немає", - повідомили в ДБР, пообіцявши надати додаткові подробиці пізніше.

У свою чергу в "Укроборонпромі" підтверджують цю інформацію і заявляють, що інформація і документи на запити слідчих надаватимуться в повному обсязі. "Керівництво Державного концерну "Укроборонпром" сприятиме будь-яким санкціонованим слідчим діям під час розслідування всіх кримінальних проваджень стосовно концерну та підприємств-учасників", - повідомляє прес-служба концерну.

Раніше співробітники "Укроборонпрому" вже добровільно надавали запитувану правоохоронцями інформацію і документи в рамках цього кримінального провадження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА