07:39 16.09.2019

У неділю бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

2 хв читати
У неділю бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також, із гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 11 обстрілів позицій ООС: двічі неподалік Авдіївки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі поблизу Новогнатівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Миколаївки - зі стрілецької зброї; у Водяного - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Красногорівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Пищевика - зі стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 5 обстрілів позицій ООС: тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, автоматичного гранатомета; в районі Зайцевого і поблизу Майського - з мінометів калібру 82-мм.

У прес-центрі додали, що з початку поточної доби незаконні збройні формування двічі порушили режим припинення вогню.

"В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення", - сказано в повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 1 обстріл позицій ООС: поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 1 обстріл позицій ООС: неподалік Луганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА