19:48 16.09.2019

Бойовики 14 разів обстріляли позиції об'єднаних сил з опівночі, поранено одного військового

1 хв читати
Бойовики 14 разів обстріляли позиції об'єднаних сил з опівночі, поранено одного військового

Один український військовослужбовець дістав поранення з початку доби в понеділок унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається у зведенні, загалом бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив дев’ять обстрілів позицій об'єднаних сил, у районі відповідальності угруповання "Північ" – п’ять обстрілів.

Раніше Міноборони повідомляло про п’ять фактів недотримання бойовиками режиму припинення вогню та поранення одного українського військового з початку доби станом на полудень понеділка. "Наразі його життю ніщо не загрожує, він отримує медичну допомогу в одному з військових госпіталів", - повідомив спікер Міноборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві.

Отже, з полудня бойовики дев’ять разів обстріляли позиції об'єднаних сил, поранених у лавах українських військовослужбовців за цей період не було.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА