07:30 17.09.2019

З початку доби на Донбасі загинув український військовослужбовець, за минулу добу поранені двоє

2 хв читати
З початку доби на Донбасі загинув український військовослужбовець, за минулу добу поранені двоє

З початку поточної доби при виконанні бойового завдання на Донбасі загинув військовослужбовець Збройних сил України; за минулу добу бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранення отримали двоє військових, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"З початку доби при виконанні бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених мінських угодами мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 14 обстрілів українських позицій: поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Верхньоторецького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; двічі у Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Опитного, Невельського, Миколаївки, Мар'їнки, Красногорівки, двічі неподалік Новотроїцького - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 9 обстрілів позицій ООС: двічі неподалік Луганського - з міномета калібру 120-мм, гранатометів різних систем; поблизу Новотошківського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів; поблизу Новгородського - зі стрілецької зброї; двічі неподалік Кримського - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" НЗФ здійснили 1 обстріл позицій ООС: поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 1 обстріл українських позицій: неподалік Залізного - з ручного протитанкового гранатомета.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА