07:29 19.09.2019

Бойовики 7 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку середи

1 хв читати
Бойовики 7 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку середи

За середу, 18 вересня, і ніч четверга бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з боку Збройних сил України немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в четвер уранці на сторінці прес-центру ООС в Фейсбук.

Згідно з інформацією, протягом середи бойовики здійснили 3 обстріли позицій ООС у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Березового - зі стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики скоїли 2 обстріли українських позицій: неподалік Майського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Кримського - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці двічі порушили режим припинення вогню", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 1 обстріл позицій ООС: неподалік Миколаївки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 1 обстріл українських позицій ООС: поблизу Золотого - зі стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА