20:23 23.09.2019

Глава Нацполіції Князєв спростував інформацію про спробу своєї колишньої дружини провезти в Польщу велику суму євро

2 хв читати
Глава Нацполіції Князєв спростував інформацію про спробу своєї колишньої дружини провезти в Польщу велику суму євро

Голова Національної поліції України Сергій Князєв спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ і соцмережах про те, що його колишня дружина Вікторія намагалася провезти в Польщу незадекларовану велику суму євро.

"Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю", - написав Князєв на своїй сторінці в Фейсбук у понеділок увечері.

Він пояснив, що його колишня дружина працює в будівельній компанії "Атлант", яку очолює Вадим Каган.

"Вони дійсно перетинали разом кордон. На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, що належить йому. Зазначені грошові кошти були отримані в результаті операції з продажу торгового приміщення в центрі столиці. Природно, угода оформлена відповідно до чинного законодавства і сплаченими податками. Але наявного пакета документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило", - наводить деталі Князєв.

За його словами, польські правоохоронці і Каган прийняли "спільне рішення про пред'явлення ще деяких оригіналів", після чого "інцидент був вичерпаний".

Глава Нацполіції вказав, що в цей час в автомобілі знаходилися "український і європейський партнери пана Кагана", а також найманий співробітник фірми - пані Князєва, "яка працює в компанії не перший рік".

Крім того, Князєв підкреслив, що цінностей у його колишньої дружини не вилучали. "При собі у дамській сумочці вона мала особисті кошти і готівку на відрядження в сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців", - додав він.

Раніше в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що 22 вересня польські митники затримали в автомобільному пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська" трьох громадян України і громадянина Хорватії при спробі провезти до Польщі готівкою незадекларовані EUR650 тис. Вказувалося, що одна з них - Вікторія Князєва , колишня дружина глави Нацполіції України Сергія Князєва.

Водночас, за інформацією ЗМІ, польська митниця спростувала факт затримання громадян України і виявлення такої суми коштів.

У Державній прикордонній службі України агентству "Інтерфакс-Україна" розповіли, що польська сторона їх не інформувала щодо обставин події. "Ми не отримували інформації ні про громадян, які були в автомобілі, ні про те, що перевозилося в авто", - сказали в прес-службі прикордонного відомства.

Будівельна фірма "Атлант" на ринку Києва та Київської області працює понад 30 років. Її засновник і акціонер - Вадим Каган. Бізнес-партнери - Андрій Посмітюк і громадянин Хорватії Боян Малик, який будує житлові комплекси в Хорватії.

Вікторія Князєва працює заступником директора фірми "Атлант", виконує функції бізнес-помічника, організовує зустрічі та переговори, а також логістику і трансфери в закордонних відрядженнях протягом останніх п'яти років.

Остання операція з продажу власником фірми "Атлант" супермаркету "Сільпо" приміщення на Дарницькому бульварі в Києві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки у 2024 році - посол

Зеленський не виключає російських атак на українські АЕС і просить у членів Євроради засоби ППО

Законопроєкт, оприлюднений конгресменами, передбачає понад $60 млрд допомоги Україні та регіональним партнерам - посол

Україна може перемогти у війні, але потрібна прогнозована ритмічна підтримка - глава Мінфіну на круглому столі СБ і МВФ

Лідери ЄС заявляють про необхідність терміново поставити Україні засоби ППО - висновки Ради

Україні потрібен ефективний фінансовий щит - Зеленський у Світовому Банку

Єрмак переконаний, що у списку Time мають бути герої, які загинули за Україну і свободу

Зеленський виступив на засіданні Євроради та міністерській конференції Світового Банку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА