07:39 24.09.2019

Бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

2 хв читати
Бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

За минулу добу бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"23 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. За минулу добу двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Як наголошується, в понеділок бойовики чотири рази обстрілювали ділянку розведення військ №3 поблизу Богданівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 13 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази неподалік Богданівки - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Пищевика - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, навколо Гнутового - з ручного протитанкового гранатомета, поблизу Талаківки, Новогнатівки, Красногорівки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 11 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, тричі неподалік Луганського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Попасної і Новолуганського і один раз біля Оріхового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі у Майського і один раз поруч із Зайцевим - зі стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню", - зазначили в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив один обстріл позицій об'єднаних сил близько Красногорівки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник один раз обстріляв позиції об'єднаних сил неподалік Майського - зі стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА