19:53 25.09.2019

У прес-центрі ООС не виявили витоку персональних даних журналістів, які подали документи на акредитацію, але змінили електронну адресу для акредитації

2 хв читати
У прес-центрі ООС не виявили витоку персональних даних журналістів, які подали документи на акредитацію, але змінили електронну адресу для акредитації

У прес-центрі Операції об'єднаних сил (ООС) під час внутрішньої перевірки не виявили витоку персональних даних зарубіжних та українських журналістів, акредитованих для роботи на Донбасі, але змінили електронну адресу для акредитації представників ЗМІ для роботи у районі проведення Операції об'єднаних сил.

"У рамках внутрішньої перевірки щодо ймовірного витоку персональних даних закордонних та українських журналістів, які подали заявки на акредитацію для роботи в районі проведення Операції об'єднаних сил до прес-центру ОС повідомляється наступне: у зазначений у дописі період інцидентів, пов’язаних із втручанням у роботу мереж електронного документообігу, не виявлено", - повідомляє у середу ввечері прес-центр ООС на сторінці у соцмережі Facebook.

Водночас, йдеться у повідомленні, було ухвалено рішення про зміну електронної адреси для акредитації представників ЗМІ для роботи в районі проведення Операції об'єднаних сил.

"Інформуємо, що електронні адреси, якими прес-центр об'єднаних сил користується для комунікації, захищені Угодами про конфіденційність, що діють у контексті публічних договорів із надання послуг електронної пошти. Обробка персональних даних здійснюється таким чином, аби унеможливити ідентифікацію громадян сторонніми особами. Наголошуємо на тому, що персональні дані обробляються не довше, ніж це необхідно для ідентифікації особи для здійснення акредитації в районі проведення Операції об'єднаних сил", - зазначено в інформації.

Також у прес-центрі ООС повідомляють, що з метою попередження можливих наступних інцидентів просимо представників ЗМІ свої дані відправляти у захищених відповідним чином архівах і надавати до них доступ безпечним способом.

"Нагадуємо, що стара адреса для акредитації з цього моменту недійсна. Нова адреса - [email protected]", - додали у прес-центрі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА