07:10 27.09.2019

Луценко: текст скарги офіцера правоохоронних органів США є маніпулятивним і не відповідає істині

2 хв читати
Луценко: текст скарги офіцера правоохоронних органів США є маніпулятивним і не відповідає істині

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що текст скарги офіцера правоохоронних органів США, є маніпулятивним і не відповідає істині.

"У зв'язку з масовими запитами повідомляю: я розцінюю текст скарги офіцера правоохоронних органів США в частині інформації про Луценка як маніпулятивний і такий, що не відповідає істині", - написав Луценко на своїй офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук в четвер увечері.

На думку Луценка "встановленням істини в справі Бурісми і втручанням в американські президентські вибори 2016 можуть виключно правоохоронні органи двох країн на основі механізму міжнародної правової допомоги" - підсумував колишній генпрокурор України.

Як повідомлялося раніше, інформатор комітету з розвідки палати представників США заявив, що президент США Дональд Трамп в розмові з українським президентом Володимиром Зеленським хвалив колишнього генпрокурора України Юрія Луценка, йдеться в його заяві, поширеній у четвер комітетом.

У документі наголошується, що Луценко робив кілька заяв про діяльність сім'ї колишнього віце-президента США Джо Байдена в Україні, про передбачувану участь української влади у виборах США 2016 року і про діяльність посольства США в Києві.

В опублікованій напередодні Білим домом стенограмі йдеться, що Зеленський пообіцяв гарантувати проведення відкритого і чесного розслідування. У відповідь на це Трамп сказав: "Це добре, тому що я чув, що у вас був прокурор, який був дуже хороший, і його відправили у відставку, і це нечесно".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА