07:51 02.10.2019

На непідконтрольній Україні території Луганської області почали перепис населення

1 хв читати
На непідконтрольній Україні території Луганської області почали перепис населення

На непідконтрольній українській владі території Луганської області у вівторок почали перепис населення, який триватиме два тижні, повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

"Сьогодні на непідконтрольній території розпочато перепис населення, який триватиме два тижні. Фактично йдеться про формування бази даних всіх жителів підконтрольної "Л-ДНР" території", - написав Клименко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок ввечері.

Він зазначив, що згідно окремим питанням з анкети окупаційні адміністрації збирають інформацію про родинні зв'язки. У разі виявлення переписувачами причетності чиїхось родичів до служби в Збройних силах України, правоохоронних чи державних органах до них можуть застосувати санкції.

"Наскільки благонадійна або неблагонадійна сім'я, наскільки вона спроможна в розумінні " Л-ДНР", може залежати від того, де живуть родичі опитаних і чим вони займаються. Збір таких даних може бути небезпечним для тих, хто живе на українській території і перетинає лінію розмежування", - підкреслив Клименко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА