13:01 17.10.2019

96% прокурорів готові пройти атестацію та працювати в оновлених органах прокуратури

1 хв читати

У Генеральній прокуратурі України заявляють, що 96% прокурорів подали заяви на проходження атестації та готові пройти тестування на знання та вміння застосовувати закон.

Згідно з інформацією прес-служби відомства, працювати в Офісі Генерального прокурора мають намір 80% прокурорів Генеральної прокуратури, які розпочнуть тестування першими.

"Згідно із зібраними заявами у регіонах, усі прокурори Вінницької, Запорізької та Чернівецької областей виявили бажання пройти атестацію. До того ж 99% прокурорів хотіли б працювати в органах оновленої прокуратури на Волині, Житомирщині, Івано-Франківщині, Кіровоградщині, Луганщині, Львівщині, Миколаївщині, Одещині, Полтавщині, Рівненщині, Сумщині та Черкащині. У решті областей цей показник перевищує 90%", - повідомила прес-служба прокуратури.

Атестація прокурорів полягає у перевірці професійних компетенцій, загальних здібностей, а також відповідності вимогам професійної етики та доброчесності.

"Кінцева мета реформи - створення ефективної незалежної прокуратури, якій довіряє суспільство", - йдеться в оприлюдненому повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА