07:42 19.10.2019

Бойовики 25 разів обстрілювали позиції ЗСУ на Донбасі з початку п'ятниці, зокрема поблизу Золотого

2 хв читати
Бойовики 25 разів обстрілювали позиції ЗСУ на Донбасі з початку п'ятниці, зокрема поблизу Золотого

Протягом доби п'ятниці незаконні збройні формування 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, з початку суботи 4 рази, зокрема біля Золотого, повідомили в прес-центрі штабу операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82-мм, стрілецької зброї і гранатометів різних систем ... За минулу добу, в результаті обстрілу, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - йдеться в опублікованому в суботу вранці зведенні штабу на сторінці в соцмережі Фейсбук.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 11 обстрілів: чотири рази у Водяного на Приазов'ї - з мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького - з автоматичних гранатометів; поблизу Талаківки - з великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Авдіївки - з мінометів калібру 82-мм, стрілецької зброї і гранатометів різних систем; навколо Березової і Красногорівки - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Павлополя - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 10 обстрілів: двічі у Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі неподалік Луганського - з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; два рази поблизу Золотого-4 - з протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Кримського - з великокаліберних кулеметів і озброєння БМП-1; неподалік Новотошківського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; у Троїцького - з великокаліберних кулеметів.

З початку доби суботи бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню. Всі обстріли вони здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": тричі поблизу Золотого - з мінометів калібру 120 і 82-мм, великокаліберних кулеметів, іншої стрілецької зброї і гранатометів різних систем; у Зайцевого - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"Протягом поточної доби втрат унаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА