22:01 22.10.2019

Часи вирішення питань за допомогою хабарів у минулому завдяки проекту LIFT - Трофімов

1 хв читати
Часи вирішення питань за допомогою хабарів у минулому завдяки проекту LIFT - Трофімов

Перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов заявив, що завдяки онлайн-проекту LIFT, спрямованому на пошук кваліфікованих фахівців, часи вирішення питань за допомогою хабарів минули, повідомила прес-служба сайту президента.

"Часи, коли питання вирішувалися за допомогою хабарів, минули. Проект LIFT спрямований на чесний і прозорий відбір фахівців, які хочуть змінювати країну. Будь-які зловживання на цьому проекті неприпустимі, винних каратимуть відповідно до закону", - підкреслив Трофімов.

У прес-службі ОП нагадали, що Генеральна прокуратура спільно з Національною поліцією і Службою безпеки України викрила особу за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

"За версією слідства, ця людина "шляхом обману, а саме створення уявлення кандидата на посаду голови однієї з районних адміністрацій Київської області (проект LIFT) про наявність "зв'язків" в Офісі Президента України", намагалася заволодіти коштами сумою $ 150 тис. Особу затримано під час одержання частини коштів (близько EUR30 тис.). Вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу", - підкреслили в прес-службі ОП.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА