10:31 24.10.2019

Чубаров закликає терміново обговорити ситуацію з рибальством в Азовському морі та відповідні договори з РФ

2 хв читати
Чубаров закликає терміново обговорити ситуацію з рибальством в Азовському морі та відповідні договори з РФ

Голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявляє про необхідність широкого обговорення усіма зацікавленими сторонами ситуації з виловом риби в Азовському морі та перспективи укладення Державним агентством рибного господарства України договорів про розподіл квот на вилов із російською стороною.

"У переддень нового підписання з російською стороною сумнівних і протиправних документів, керівництво Державного агентства рибного господарства України заздалегідь вдалося, зокрема в соціальних мережах, до формування бажаної для себе громадської думки.... Ми ж зі свого боку пропонуємо терміново зібратися всім зацікавленим сторонам і делегованим представникам громадськості для обговорення правових і моральних аспектів ситуації з рибальством в Азовському морі, яке триває з моменту окупації Криму", - написав Чубаров на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він зазначив, стороною, здатною "в дуже короткі терміни" організувати відповідну ефективну зустріч, міг би стати комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Голова меджлісу зазначив, що Держагентство рибного господарства вийшло на пряму фінішну укладення з російською стороною "сумнівного протоколу" про розподіл квот на вилов риби в Азовському морі на 2020 рік, і нагадав, що рівно рік тому, 23 жовтня 2018 року, внаслідок прямого втручання деяких народних депутатів і його зокрема, члени російської делегації були змушені залишити Україну ні з чим.

"Пізніше, на початку 2019 року, Державне агентство рибного господарства України все-таки підписало з російською стороною протокол про розподіл квот на вилов риби в Азовському морі на 2019 рік. Ніщо тоді не зупинило українських чиновників і рибних ділків від принизливого дійства: ні мораль, ні право, ні справедливість. Підписання та обмін документами відбулися… дипломатичними каналами", - написав Чубаров.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вночі на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

25 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА