07:24 25.10.2019

Гендиректор суднобудівного об'єднання Smart Maritime Group покидає компанію

2 хв читати
Гендиректор суднобудівного об'єднання Smart Maritime Group покидає компанію

Генеральний директор суднобудівного об'єднання Smart Maritime Group (SMG), ТОВ "Смарт Мерітайм Груп", до складу якого входять Чорноморський і Херсонський суднобудівні заводи (ЧСЗ і ХСЗ), Василь Федін прийняв рішення покинути пост топ-менеджера і продовжити кар'єру за межами компанії.

"Я вдячний SMG, колегам і однодумцям за той безцінний 14-річний професійний досвід, який я отримав, очолюючи найбільше суднобудівне об'єднання України. Упевнений, що у SMG, колективів наших верфей і українського суднобудування велике майбутнє. Українська економіка може відродитися лише завдяки галузям глибокого переділу. Сподіваюся, що на державному рівні найближчим часом буде сформовано це розуміння. Я радий, що в Україні є люди, такі як акціонер "Смарт-Холдинг", які вірять у вітчизняне судо- і кораблебудування і інвестують у цей напрям великі кошти", - зазначив Федін, якого цитує прес-служба.

Гендиректор "Смарт-Холдингу" Олексій Пертін подякував Федіну за його внесок у розвиток суднобудівного бізнес-напряму.

"На посаді гендиректора SMG Василь Федін зумів зберегти і примножити потенціал херсонської і миколаївської верфей. Наші суднобудівні заводи вистояли в нелегкі часи, коли війна і втрата традиційних ринків замовлень змушували нас серйозно задуматися, чи варто інвестувати далі в цей напрям. Проте, нам вдалося повернути довіру зарубіжних замовників, розширити їх географію. Крім традиційного судноремонту, ми продовжуємо будувати судна - це найголовніше. Я бажаю Василю Федіну подальшого професійного зростання", - сказав Пертін.

Також повідомляється, що виконуючим обов'язки гендиректора SMG призначений директор з виробництва Олександр Афанасенко.

Федін обіймав посаду гендиректора Smart Maritime Group з квітня 2013 року. Раніше з 2005 року він очолював Херсонську верф SMG.

Smart Maritime Group (SMG) - найбільший суднобудівний холдинг України. Заснований в 2009 році для управління морегосподарськими активами Смарт-Холдингу і об'єднує два найбільших суднобудівних підприємства України - Чорноморський суднобудівний завод і Херсонський суднобудівний завод.

"Смарт-Холдинг" - одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством. Компанія бере участь у проектах як стратегічний або портфельний інвестор.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА