07:42 28.10.2019

Сім нелегалів були затримані на околиці Києва

1 хв читати
Сім нелегалів були затримані на околиці Києва

У ході проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою "Мігрант", працівники Управління з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, на околиці столиці виявили сім іноземців, повідомили в поліції Київської області.

"Іноземці незаконно проживали в Україні і працювали на одному з ринків Києво-Святошинського району. Їх доставили до місцевого райвідділу Державної міграційної служби", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у неділю.

Нелегали притягнуті до відповідальності за ст.203 КУпАП України (умисне невиконання іноземцем або особою без громадянства рішення уповноваженого державного органу про заборону в'їзду в Україну).

Вирішується питання про їх екстрадицію на батьківщину.

Правоохоронці також повідомили, що за час проведення операції "Мігрант" співробітниками територіальних і структурних підрозділів поліції Київщини було направлено 127 подань про невідкладне повернення іноземців та осіб без громадянства на територію їхньої офіційної реєстрації.

"Така пильність правоохоронців області викликана збільшенням кількості неправомірних вчинків, скоєних саме гостями з-за кордону. Наразі зафіксовано 147 правопорушень адміністративного законодавства за участі іноземців зокрема 2 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння)", - повідомили в поліції Київщини.

Розкрито 5 кримінальних злочинів, скоєних нелегалами, за якими особам повідомлено про підозру. Правоохоронці додали, що це умисні вбивства, розбої та крадіжки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА