10:25 31.10.2019

Поліція в посиленому режимі забезпечує правопорядок у Золотому-4 - Троян

1 хв читати
Поліція в посиленому режимі забезпечує правопорядок у Золотому-4 - Троян

Для гарантування безпеки мирних жителів і правопорядку в населених пунктах на ділянках розведення сил у Луганській області залучено патрулі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії, які працюють у посиленому режимі, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Ми контролюємо весь периметр під'їзду та виїзду з селища (Золоте - ІФ), патрулюються вулиці. Тобто зусилля поліцейських спрямовані на забезпечення правопорядку. Ми охороняємо громадський порядок. Це українська територія, і ми своїх громадян не залишимо", - повідомив заступник глави Нацполіції України Вадим Троян.

Зокрема, виставлено додаткові наряди поліції, вулиці цілодобово патрулюють піші та мобільні наряди. В разі необхідності в оперативному штабі оперативно ухвалюються рішення щодо коригування сил і засобів, задіяних в охороні правопорядку.

Заступник голови Нацполіції спільно з начальником поліції Луганщини Сергієм Колесником тримають на контролі процес організації та несення служби і спілкуються з місцевими жителями.

Як повідомлялося, 29 жовтня опівдні в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 (селище в складі м. Золоте) розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) сил і засобів. Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на сході України Мартін Зайдік підтвердив початок розведення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА