12:41 31.10.2019

Щойно буде досягнуто домовленостей, ми готові відкрити КПВВ "Золоте" - голова Луганської ОДА Гайдай

1 хв читати

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай сьогодні, 31 жовтня, провів зустріч із представниками Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"Зазначу, що інфраструктурні об’єкти працюють у штатному режимі. Скарг немає. Військові виконують команду Верховного Головнокомандувача", - наводить слова Гайдая прес-служба Луганської ОДА.

За його словами, у подальшому в Золотому заплановано ремонт приміщення фельдшерсько-акушерського пункту та відкриття аптечного пункту, а також він зазначив, що КПВВ готовий до відкриття.

"Контрольний пункт в’їзду-виїзду в Золотому готовий до відкриття. На Луганщині це буде перше автомобільне сполучення з тимчасово окупованою територією. Щойно буде досягнуто відповідних домовленостей, ми його відкриємо", - зазначив Гайдай.

Він також додав, що президент України Володимир Зеленський дав доручення розрахувати вартість ремонту автомобільної дороги між Сєвєродонецьком і Золотим.

Крім того, Гайдай висловив сподівання, що якщо не завадить погода, то міст через річку Сіверський Донець поблизу КПВВ "Станиця Луганська" можна буде відкрити трохи раніше запланованих термінів.

У свою чергу заступник керівника Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Марк Етерінгтон наголосив, що майже всі візити організації наразі пов'язані з процесом розведення сил та засобів біля міста Золотого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА