15:14 31.10.2019

На Миколаївській митниці відбуваються обшуки

1 хв читати
На Миколаївській митниці відбуваються обшуки

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) та Державного бюро розслідувань (ДБР) проводять на території Миколаївської митниці слідчі дії, що пов'язано із порушеннями під час оформлення ввезення мінеральних добрив.

"Керівництво Миколаївської митниці ДФС вітає слідчі дії Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань, які відбуваються на території митниці та які пов’язані з порушеннями під час оформлення ввозу мінеральних добрив", - повідомляє прес-служба Миколаївської митниці ДФС на своїй сторінці у Facebook у четвер.

Зазначається, що начальник Миколаївської митниці ДФС Роман Кріль надав до ДБР інформацію про можливі неправомірні дії колишнього керівництва митниці.

"Зокрема, йдеться про те, що через митницю було пропущено 17 партій із мінеральними добривами без нарахування антидемпінгового мита. У результаті є підозра, що держава зазнала збитків у сумі 162,7 млн грн" – наголосив Кріль.

За його словами, наразі правоохоронці здійснюють обшуки за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА