18:23 01.11.2019

Дзеркальний етап розведення сил на ділянці №2 у районі н.п. Золоте-4 завершився - прес-центр ООС

2 хв читати
Дзеркальний етап розведення сил на ділянці №2 у районі н.п. Золоте-4 завершився - прес-центр ООС

У п'ятницю, 1 листопада, в Луганській області на дільниці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін, повідомляють у прес-центрі Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

"Завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Представники СММ (Спеціальної моніторингової місії - ІФ) ОБСЄ, зокрема з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів", - ідеться у вечірньому зведенні прес-центру, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

При цьому в прес-центрі ООС наголошують, що в разі загрози - життю та здоров'ю, захоплення територій чи проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп військовослужбовці об'єднаних сил дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

Як повідомлялося, 29 жовтня опівдні в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 (селище в складі м. Золоте) розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) сил і засобів. Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на сході України Мартін Зайдік підтвердив початок розведення. Станом на 31 жовтня 21 український військовослужбовець перемістився на нові позиції.

Також 29 жовтня на переговорах у Мінську вдалося узгодити дату розведення сил і засобів у с. Петрівське в Донецькій області. Пізніше президент України Володимир Зеленський заявив, що розведення сил і засобів від лінії зіткнення в районі Петрівського має розпочатися 4 листопада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА