20:25 04.11.2019

Демократи опублікували перші стенограми свідчень у процедурі імпічменту Трампа

1 хв читати
Демократи опублікували перші стенограми свідчень у процедурі імпічменту Трампа

Демократи Палати представників США опублікували в понеділок перші стенограми свідчень, даних в межах процедури імпічменту президента США Дональда Трампа, повідомляє комітет з розвідки Палати представників США.

"З кожним новим інтерв'ю ми дізнавалися більше про спробу президента маніпулювати важелями влади з метою отримання особистої політичної переваги", - йдеться в заяві глав комітетів Палати представників з розвідки, нагляду і у закордонних справах.

Першими були опубліковані свідчення колишнього радника держдепартаменту США Майкла Маккінлі, який пішов у відставку в жовтні, і колишнього посла США в Україні Мері Йованович. Бесіди з чиновниками проходили за закритими дверима.

"Стенограми інтерв'ю з (колишнім - ІФ) послом Йованович і (колишнім радником Держдепу - ІФ) Маккінлі чітко демонструють, як президент Трамп схвалив відсторонення високошанованого і ефективного дипломата (Йованович - ІФ) на підставі наклепу і брехні", - наголошується в ньому.

До публікації стенограм закликала Республіканська партія США. Одночасно республіканці закликали, щоб демократи опублікували всі стенограми зі свідченнями зазначає видання The Hill, відповідно публікація лише частини стенограм може викликати невдоволення партії Трампа.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА