07:23 05.11.2019

Бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу незаконні збройні формування 20 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"4 листопада озброєні формування Російської Федерації і її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями артилерії калібру 122-мм, мінометів калібру 82 і 120-мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї ... втрат в результаті обстрілів серед військовослужбовців об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 10 обстрілів: чотири рази неподалік Водяного - з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; два рази поблизу Мар'їнки - з РПГ і стрілецької зброї; у Красногорівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Старогнатівки - зі стрілецької зброї; біля Гнутового - з мінометів калібру 82-мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 10 обстрілів в бік українських позицій: на околицях Новотошківського - зі всього спектра озброєння, починаючи зі стрілецької зброї до мінометів різних калібрів і артилерії калібру 122 мм; тричі неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 120 і 82-мм, стрілецької зброї та ручних протитанкових і автоматичних гранатометів; поблизу Хутора Вільного - з СПГ; біля Кримського - з великокаліберних кулеметів; двічі у Троїцького - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і СПГ; неподалік Залізного - з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів; поблизу Новгородського - з автоматичних гранатометів.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності не проявляли. Втрат не зафіксовано", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА