11:43 06.11.2019

Прикордонники не пустили в Україну російську актрису, яка раніше незаконно відвідувала Крим

1 хв читати

Державна прикордонна служба України не пропустила на територію країни російську актрису, яка в 2018 році незаконно відвідувала окупований Крим, їй заборонено в'їзд в Україну на три роки.

"В аеропорту "Бориспіль" серед пасажирів рейсу з Мінська прикордонники виявили правопорушницю українського законодавства. Нею виявилася громадянка РФ - актриса, яка прилетіла в Україну на зйомки", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України в середу.

Зазначається, що в 2018 році громадянка РФ незаконно відвідувала територію тимчасово окупованого Криму.

"За порушення вимог закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" актрисі заборонили в'їзд в Україну на три роки. З відповідним штампом у документі вона вилетіла зворотним рейсом до Білорусі", - повідомили у відомстві.

У Держприкордонслужбі також зазначили, що загалом із початку року виявлено понад 5 тис. фактів порушення особами порядку в'їзду/виїзду до/з тимчасово окупованих територій, складено 4251 адмінпротокол.

Крім того, за це правопорушення 1314 іноземцям відмовлено в перетині держкордону, а щодо майже 915 - прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну. Також із початку 2019 року заборону в'їзду в Україну отримали 43 іноземці серед діячів культури та мистецтва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА