07:28 08.11.2019

Апеляційний суд взяв під варту депутата Дубневича з можливістю застави в 90 млн грн

1 хв читати
Апеляційний суд взяв під варту депутата Дубневича з можливістю застави в 90 млн грн

Апеляційний суд змінив запобіжний захід і взяв народного депутата Ярослава Дубневича під варту з можливістю застави в 90 млн. грн., повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Апеляційною палатою Вищого антикорупційного суду обрано запобіжний захід народному депутату України 9 скликання, підозрюваному в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України ... До нардепа застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 2 місяці з альтернативою 90 млн грн. застави", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці САП в соцмережі Фейсбук у четвер увечері.

Народний депутат був узятий під варту в залі суду.

Як повідомлялося, Дубневича підозрюють в кримінальному злочині, передбаченому ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Як стверджує САП, Дубневич скористався своїм статусом народного депутата і голови транспортного комітету парламенту, щоб у змові з керівниками ймовірно підконтрольних йому підприємств, отримати неправомірну вигоду розміром понад 93 млн грн на угоді з постачанням комплектуючих для "Укрзалізниці". Колишньому главі транспортного комітету Ради загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА