20:35 16.11.2019

Дружина Шумахера пояснила, чому родина зберігає в таємниці інформацію про стан його здоров'я

2 хв читати
Дружина Шумахера пояснила, чому родина зберігає в таємниці інформацію про стан його здоров'я

Корінна Шумахер, дружина семиразового чемпіона світу з автогонок у класі "Формули-1" Міхаеля Шумахера, заявила, що родина не розголошує інформацію про стан його здоров'я на прохання самого пілота. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Sun.

"Ми робимо все можливе, щоб йому допомогти. Ми всі керуємося проханням Міхаеля зберігати конфіденційність. Не сумніваюся, що він на моєму місці зробив би те саме", - заявила Корінна Шумахер.

У грудні 2013 року Шумахер отримав важку черепно-мозкову травму в Альпах. Гонщик упав під час катання на гірських лижах і вдарився головою об камінь. Семиразовий чемпіон світу переніс операцію, після чого кілька місяців провів у комі. Наразі німець проходить реабілітацію після травми. Сім'я Шумахера зберігає в таємниці інформацію про стан його здоров'я.

У вересні 2019 року видання Le Parisien дізналося про таємну госпіталізацію Шумахера до однієї з паризьких лікарень. За інформацією газети, німець провів у клініці три дні, після чого покинув Францію і був перевезений назад до свого швейцарського будинку. Повідомлялося, що Шумахеру робили переливання крові з додаванням стовбурових клітин.

За даними Le Parisien, Шумахера перевозили на машині швидкої допомоги, а каталка, на якій його переміщали з автомобіля в будівлю клініки, була закрита спеціальної ширмою. У лікарні гонщика відвідував його колишній керівник в Ferrari і президент Міжнародної федерації автоспорту (FIA) Жан Тодт.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА