08:58 21.11.2019

Нардеп Іванісов призупинив членство у фракції "Слуга народу"

2 хв читати

Народний депутат Роман Іванісов на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації призупинив своє членство у фракції "Слуга народу".

"Фракція партії "Слуга народу" вже встигла стати для мене другою сім'єю. Я вдячний своїм колегам за просту людську підтримку в ці останні три дні. Тому, щоб не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації", - написав депутат на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Іванісов підкреслив, що звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамії, який підтримав його рішення.

"Разом з тим, вважаю, що пана Рябошапку навмисне ввели в оману. Офіс генпрокурора вже дав спростування озвученій сьогодні стосовно мене інформації. Замовники витрачають шалені гроші на брудну гру проти мене, не зневажають нічим, як ви всі помітили", - зазначив нардеп .

Також він написав, що скоро буде готовий оприлюднити достовірні докази того, що "це спланована інформаційна атака проти нього за його антикорупційну діяльність. Вже зовсім скоро ви дізнаєтеся і прізвище замовника".

Раніше повідомлялося, в ЗМІ з'явилася інформація, що Іванісов був затриманий в 1995 році і відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої в виправних колоніях загального режиму. У відповідь на це Іванісов на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікував скан-копію довідки про відсутність судимості.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підтвердив, що Іванісов був засуджений, однак судимість була погашена, і згідно до чинного законодавства депутат вважається несудимим.

Лідер фракції "Слуга народу" Арахамія запропонував призупинити членство Іванісова в партії і фракції на період проведення перевірки.

Генеральна прокуратура України оприлюднила спростування, згідно з яким надана генеральним прокурором Рябошапкою інформація про погашену судимість Іванісова є непідтвердженою.

"Інформація про підтвердження погашеної судимості одного з народних депутатів України, озвучена сьогодні під час брифінгу в Генеральній прокуратурі, не є підтвердженою", - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

За фактом проводиться перевірка, її результати будуть офіційно повідомлені пізніше.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонську громаду, одна людина загинула, троє поранені

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА