14:19 23.11.2019

З острова Бірючий в Азовському морі евакуювали ще 5 людей

1 хв читати
З острова Бірючий в Азовському морі евакуювали ще 5 людей

У Запорізькій області рятувальники евакуювали ще 5 осіб з острова Бірючий в Азовському морі, який через шторм виявився відрізаним від суші.

Крім того, співробітники Якимівського РЕМ "Запоріжобленерго" відновили електропостачання острова, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних подій (ДСНС).

Зазначається, що медична допомога евакуйованим не знадобилася.

Нових повідомлень про необхідність надання допомоги не надходило. На узбережжі зберігається штормова погода, вітер східний, 15-18 м/с. Рятувальники ДСНС спільно з органами місцевої влади проводять постійний моніторинг, інженерна техніка та особовий склад перебувають на цілодобовому чергуванні на місці події.

Як повідомлялося, 22 листопада внаслідок негоди - сильних поривів вітру до 30 м/с і шторму на Азовському морі, на Федотовій косі в смт Кирилівка Якимівського району (Запорізька область) різко піднявся рівень води. В результаті, море відрізало від суші Острів Бірючий, де були люди.

Рятувальники передислокували плаваючий транспортер з тягачем в Кирилівку і вже ввечері вивезли із зони підтоплення 11 місцевих жителів. Місцева влада організувала доставку евакуйованих на автовокзал Кирилівки. Медична допомога врятованим людям не знадобилася.

Також повідомлялося, що море затопило 40 баз відпочинку, розташованих на Федотовій косі. Рівень води там сягнув метра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА